Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Ede

Ben jij één van de ruim 80.000 inwoners van Ede? Of bezit je een bedrijfspand op de Kievitsmeent, het Horapark of bij de A12? Dan heb je een energielabel nodig bij verkoop, verhuur of oplevering van je eigendom. Ga je een energielabel aanvragen in Ede, dan kies je bij ons voor snel en deskundig advies. Aan jou de keus.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Ede

Ga je je woning verkopen of verhuren? Dan is een geldig energielabel verplicht. Voor een energielabel aanvragen in Ede heb je een erkend adviseur nodig. Wij zijn gecertificeerd en mogen daarom de staat van jouw woning beoordelen. Is het een nieuwbouwwoning? Hoeveel energie heeft jouw woning nodig? En hoe groot is het aandeel uit duurzame bronnen? Dat legt de basis voor het energielabel aanvragen in Ede.

Het is mogelijk dat je al een energielabel hebt. Deze is namelijk tien jaar geldig. Dan hóéf je in theorie geen nieuw exemplaar aan te vragen. Het is wel verstandig. Zeker wanneer je duurzaamheidsmaatregelen hebt getroffen. Dan is het mogelijk dat het huidige label niet meer klopt. En hoe beter het label, hoe aantrekkelijker jouw woning wordt. Op het label staat:

  • Hoe zuinig de woning is, uitgedrukt in een letter; A of hoger verhoogt de waarde van de woning, dat stimuleert het verkoopproces
  • Wat je kunt doen om de woning nóg duurzamer te maken; fijn voor toekomstige bewoners
  • Het huidige energieverbruik en de maatregelen die genomen zijn; ideaal om uit te rekenen hoe jouw rekening wordt

Een energielabel aanvragen in Ede is zo gedaan. Bij ons ontvang je binnen één werkdag een offerte. Ga je akkoord, dan komen we graag bij je langs. Daarna heb je het label binnen een week in huis.

Bedrijfspand in Ede

Ga je een bedrijfspand verkopen of verhuren? Dan moet je een energielabel aanvragen in Ede, vanaf 50 m2. Elk utiliteitsgebouw in Nederland heeft een energielabel nodig. Dat geldt niet voor gebouwen met monumentale status. Energielabel aanvragen in Ede? Wij regelen het graag, goed en snel. Dankzij onze BRL9500-3 certificatie bieden wij erkend advies. Binnen één werkdag ontvang je een offerte. Als we langs geweest zijn, krijg je na maximaal een week het label.

Gaat het om een pand van minimaal 100 m2? Dan is vanaf 2023 minimaal energielabel C verplicht. Bij ons kun je een energielabel in Ede aanvragen, maar óók rekenen op duurzaamheidsadvies. Welk doel je ook hebt, we sluiten er graag bij aan.

Heeft jouw bedrijfspand meer dan 250 m2 oppervlakte én veel bezoekers per dag? Dat is bijvoorbeeld het geval bij een winkelpand. Dan krijg je ook te maken met een zichtbaarheidsplicht. Je moet niet alleen een energielabel in bezit hebben, maar deze ook tonen bij de ingang van het gebouw. Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je graag!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen