Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Maarn

Bezit jij één van de ruim 2.000 woningen in Maarn? Of heb je een bedrijfspand in het dorp op de Utrechtse Heuvelrug? Bij verkoop, verhuur of oplevering is een energielabel verplicht voor jouw eigendom. Ga je een energielabel aanvragen in Maarn, dan kies je bij ons voor snel en deskundig advies. Jij bepaalt.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Maarn

Sta je op het punt jouw huis te verkopen of verhuren? Een geldig energielabel is in dat geval een vereiste. Voor een energielabel aanvragen in Maarn is een erkend adviseur noodzakelijk. Wij zijn BRL9500-3 gecertificeerd. Dat betekent dat we jouw woning mogen beoordelen en een label registreren. Gaat het om een appartement of eensgezinswoning? Maak je gebruik van een warmtepomp? Hoe zit het met de isolatie? Op basis daarvan wordt jouw energielabel vastgesteld.

Heb je al een energielabel? Dan hoef je niet per se een nieuw energielabel aan te vragen in Maarn. Een label is namelijk tien jaar geldig. Maar, daarop geldt een uitzondering. Heb je in de afgelopen tijd jouw woning verbeterd of verduurzaamd? Dan is het goed mogelijk dat je huidige label niet meer klopt. Het loont de moeite om je woning opnieuw te laten beoordelen. Waarom? Hoe beter het label, hoe aantrekkelijker jouw woning wordt. Op het label staat:

  • Hoe zuinig de woning is, uitgedrukt in een letter; A of hoger verhoogt de waarde van de woning, dat stimuleert het verkoopproces
  • Wat je kunt doen om de woning nóg duurzamer te maken; fijn voor toekomstige bewoners
  • Het huidige energieverbruik en de maatregelen die genomen zijn; ideaal om uit te rekenen hoe jouw rekening wordt

Een energielabel aanvragen in Maarn is simpel. Je weet bij ons binnen één werkdag wat dat kost. Het label zelf ontvang je maximaal een week na onze afspraak.

Bedrijfspand in Maarn

Staat jouw bedrijfspand binnenkort te koop of te huur? Daarvoor is het noodzakelijk om een energielabel aan te vragen in Maarn. Als het gebouw tenminste groter is dan 50 m2 en een utiliteitsfunctie heeft. Gaat het om een monument? Dan vervalt deze regel.

Energielabel aanvragen in Maarn? Wij regelen het graag, goed en snel. Met onze BRL9500-3 certificatie garandeer je jezelf van deskundig advies. Je ontvangt na maximaal één werkdag een offerte. Na de afspraak, ontvang je het label binnen een week.

Bezit je een gebouw van meer dan 100 m2? Houd er rekening mee dat het minstens energielabel C moet hebben, sinds 2023. Bij ons kun je een energielabel in Maarn aanvragen, maar ook advies krijgen over hoe je het pand duurzamer kunt maken. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfspand aan alle wetten en regels voldoet. Wat je doel ook is, we ondersteunen je graag.

Is het pand groter dan 250 m2 en ontvang je veel bezoekers per dag, zoals bij een winkelpand? Dan moet je rekening houden met de zichtbaarheid van het energielabel. Alleen een energielabel aanvragen in Maarn is niet voldoende, je hoort het ook te tonen. Bijvoorbeeld bij de ingang van het gebouw. We adviseren je graag!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen