Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Scherpenzeel

Ben jij eigenaar van één van de ruim 4.200 woningen in Scherpenzeel? Of staat jouw bedrijfspand op Hogekamp Oost of ’t Zwarte land? Een energielabel is verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van het gebouw. Ga je een energielabel aanvragen in Scherpenzeel, dan kies je bij ons voor snel en deskundig advies. Jij kiest.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Scherpenzeel

Ga je jouw huis verkopen of verhuren? Vergeet geen energielabel in Scherpenzeel aan te vragen. Dat is verplicht, maar kun je niet zelf doen. Je moet het laten registreren door een gecertificeerd adviseur. Wij zijn dat. Voor het energielabel aanvragen in Scherpenzeel, nemen we een kijkje in jouw woning. Is het een vakantiehuis? Hoeveel zonnepanelen heb je? Hoe wordt het verwarmd? Zo wordt het energielabel bepaald.

Misschien vraag je je af of dat nodig is, als je nog een energielabel hebt (deze is tien jaar geldig). Nee, niet als je in de loop van de tijd niets aan je woning veranderd hebt. Maar bij de meeste mensen is dat wel zo. Dan levert het energielabel aanvragen in Scherpenzeel je wat op. Hoe beter het label, hoe aantrekkelijker jouw woning wordt. Op het label staat:

  • Hoe zuinig de woning is, uitgedrukt in een letter; A of hoger verhoogt de waarde van de woning, dat stimuleert het verkoopproces
  • Wat je kunt doen om de woning nóg duurzamer te maken; fijn voor toekomstige bewoners
  • Het huidige energieverbruik en de maatregelen die genomen zijn; ideaal om uit te rekenen hoe jouw rekening wordt

Een energielabel aanvragen in Scherpenzeel is niet moeilijk. Je ontvangt na maximaal één werkdag een prijsindicatie. Na onze afspraak, krijg je het label binnen een week.

Bedrijfspand in Scherpenzeel

Ben je op zoek naar een nieuwe eigenaar voor jouw bedrijfspand? Zorg dat je een energielabel geregeld hebt, voordat je het ‘te koop’ of ‘te huur’ bordje in de grond slaat. Bij utiliteitsgebouwen die groter zijn dan 50 m2 is dit verplicht. Het is niet van toepassing op monumenten.

Energielabel aanvragen in Scherpenzeel? Wij regelen het graag, goed en snel. Je krijgt erkend advies, dankzij onze BRL9500-3 certificering. Doe je een aanvraag, dan krijg je binnen één werkdag een prijsopgave. Na de afspraak, ontvang je het label na maximaal een week.

Heeft het pand een oppervlakte van meer dan 100 m2? Sinds 2023 moet zo’n gebouw minimaal energielabel C hebben. Bij ons kun je een energielabel in Scherpenzeel aanvragen, maar we bieden ook duurzaamheidsadvies. Wil je energie besparen of simpelweg voldoen aan wet- en regelgeving? Wij zijn een betrouwbare partner.

Is jouw pand groter dan 250 m2, met veel bezoekers? Dat kan bijvoorbeeld een winkel zijn. Dan moet je niet alleen een energielabel aanvragen in Scherpenzeel, maar deze ook zichtbaar ophangen. Bij de ingang. Vragen hierover? Neem contact met ons op!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen