Snel geregeld

Energielabel voor je bedrijfspand

Is jouw bedrijfspand groter dan 50 m2? Dan is bij het verkopen, verhuren of opleveren een energielabel voor jouw bedrijfspand verplicht. Duurzaamheid staat hoog op de agenda van de overheid. Een energielabel is een stimulans om besparende maatregelen te nemen. Vraag je energielabel nog vandaag aan.

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Bedrijfspand tot 100 m²
€ 499,00
Energielabel aanvragen
Bedrijfspand tot 250 m²
€ 579,00
Energielabel aanvragen
Bedrijfspand tot 500 m²
€ 659,00
Energielabel aanvragen
Bedrijfspand tot 1000 m²
€ 779,00
Energielabel aanvragen
Bedrijfspand tot 1500 m²
€ 925,00
Energielabel aanvragen
Bedrijfspand vanaf 1500 m²
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen

Verplicht energielabel bedrijfspand

Wil je een bedrijfspand van minimaal 50 m² verkopen of verhuren? Dan is energielabel aanvragen verplicht als het een utiliteitsgebouw is. Dat is een gebouw dat geen woonfunctie heeft, zoals kantoren, winkels, horecagelegenheden, onderwijsinstellingen, sportscholen of andere publieke gebouwen. Religieuze gebouwen, beschermde monumenten en noodgebouwen bijvoorbeeld zijn dat niet.

Heeft je bedrijfspand nog geen energielabel? Een energielabel van je bedrijfspand aanvragen is eenvoudig! Doe het direct.

Zichtbaarheid van een energielabel

Wist je dat het energielabel van veel bedrijfspanden zichtbaar moet zijn bij de ingang? Dat geldt voor gebouwen met een minimale oppervlakte van 250 m², waar veel mensen over de vloer komen. Dat zijn bijvoorbeeld winkels, horecagelegenheden, onderwijsinstellingen, gezondheidscentra en overheidsgebouwen.

Vanaf 2023 komt er nog een extra regel bij. Dan moet elke kantoorpand groter dan 100 m², minimaal energielabel C hebben. Is dat niet het geval, dan riskeer je een hoge boete. Werk aan de winkel dus. Hulp nodig bij het verbeteren van het energielabel van jouw bedrijfspand? Laat het ons weten!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen