Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Lunteren

Woon jij in het sfeervolle Lunteren, gelegen in het hart van de Veluwe? Of staat jouw kantoorgebouw misschien op het bedrijventerrein van Lunteren? Voor de verkoop, verhuur of oplevering van je woning of bedrijfspand is een energielabel noodzakelijk. Denk je erover na om een energielabel aan te vragen in Lunteren? Bij ons ben je gegarandeerd van een snelle en professionele dienstverlening. De beslissing ligt bij jou.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Lunteren

Staat jouw woning in Lunteren op het punt van verkopen of verhuren? Dan is het verplicht om een energielabel te hebben. Om een energielabel in Lunteren aan te vragen, heb je een erkende adviseur nodig, zoals wij dat zijn. We inspecteren je woning zorgvuldig en letten daarbij specifiek op de isolatie, verwarming en maatregelen voor verduurzaming. Deze bevindingen vormen de grondslag van het energielabel.

Is het huidige energielabel van je woning nog actueel en geldig (het is namelijk tien jaar geldig)? Als er geen belangrijke aanpassingen aan je huis zijn gedaan, is een nieuw label wellicht niet nodig. Echter, in veel situaties kan het voordelig zijn om een actueel label aan te vragen. Een verbeterd energielabel kan immers bijdragen aan de aantrekkingskracht van jouw woning in Lunteren. Het label verschaft inzicht in:

  • De energiezuinigheid van de woning, aangeduid met een letter; een A-label of beter kan de waarde van de woning doen stijgen en de verkoop bevorderen.
  • Suggesties om de woning verder te verduurzamen, wat nuttig is voor toekomstige bewoners.
  • Details over het huidige energieverbruik en de reeds geïmplementeerde duurzaamheidsmaatregelen, waardoor je een helder beeld hebt van de te verwachten energiekosten.

Het proces van een energielabel aanvragen in Lunteren is bij ons efficiënt en ongecompliceerd. Je krijgt binnen één werkdag een overzicht van de kosten en na de inspectie ontvang je het label doorgaans binnen een week.

Bedrijfspand in Lunteren

Ga je jouw bedrijfspand in Lunteren binnenkort verkopen of verhuren? Voor utiliteitsgebouwen met een oppervlakte van meer dan 50 m2 is het verplicht om een energielabel aan te vragen. Let wel, deze verplichting geldt niet voor monumenten.

Overweeg je een energielabel aan te vragen in Lunteren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Dankzij onze BRL9500-3 certificering bieden wij professioneel en deskundig advies. Je krijgt binnen één werkdag van ons een heldere prijsindicatie. Na de inspectie van je pand, kun je het energielabel meestal binnen een week verwachten.

Heeft jouw bedrijfsgebouw een oppervlakte van meer dan 100 m2? Zorg er dan voor dat het tenminste een energielabel C heeft, dit is sinds 2023 verplicht. Voor het aanvragen van een energielabel in Lunteren ben je bij ons aan het juiste adres, maar we helpen je ook graag met advies over de verduurzaming van je pand. We staan altijd voor je klaar!

Voor panden met een oppervlakte van meer dan 250 m2 die veel bezoekers ontvangen, zoals winkels, is het niet alleen noodzakelijk om een energielabel aan te vragen in Lunteren, maar het is ook verplicht om dit label zichtbaar op te hangen. Een geschikte locatie is bijvoorbeeld bij de ingang. Wil je meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen