Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Rhenen

Woon jij in het schilderachtige Rhenen, bekend om zijn Cunerakerk en de Grebbeberg? Of bevindt jouw kantoorgebouw zich wellicht in het bedrijvige gedeelte van Rhenen? Voor de verkoop, verhuur of oplevering van je woning of bedrijfspand is een energielabel noodzakelijk. Overweeg je om een energielabel aan te vragen in Rhenen? Bij ons ben je verzekerd van een vlotte en professionele service. De beslissing ligt bij jou.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Rhenen

Overweeg je jouw huis in Rhenen te verkopen of te verhuren? In dat geval is een energielabel onmisbaar. Voor het aanvragen van zo’n label in Rhenen is een gecertificeerde adviseur nodig – en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Tijdens onze inspectie focussen we op elementen als isolatie, het verwarmingssysteem en reeds getroffen verduurzamingsmaatregelen. Al deze factoren samen bepalen de uiteindelijke classificatie van jouw energielabel.

Heb je al een energielabel dat minder dan tien jaar oud is en zijn er geen grote wijzigingen in de woning aangebracht? Dan is het wellicht niet nodig om een nieuw label aan te vragen. Desalniettemin kan een vernieuwd label, gezien de hedendaagse duurzaamheidstrends, de verkoop- of verhuurwaarde van je woning in Rhenen verhogen. Dit label biedt namelijk:

  • Een duidelijke indicatie van de energieprestatie, uitgedrukt in een letter. Een A-label kan de waarde van je huis aanzienlijk versterken.
  • Tips en aanbevelingen om je woning nog duurzamer te maken, wat potentiële kopers of huurders kan aantrekken.
  • Een overzicht van het energieverbruik en reeds uitgevoerde duurzaamheidsingrepen, waarmee potentiële bewoners hun toekomstige energierekening kunnen inschatten.

Bij ons is het aanvragen van een energielabel in Rhenen een gestroomlijnd proces. Na je aanvraag krijg je binnen 24 uur een prijsopgave. En na ons bezoek aan je woning, kun je het energielabel meestal binnen zeven dagen in je mailbox verwachten.

Bedrijfspand in Rhenen

Ben je van plan jouw bedrijfspand in Rhenen te verkopen of te verhuren? Voor zakelijke gebouwen met een totale grootte van meer dan 50 m2 is het essentieel om een energielabel te verkrijgen. Het is goed om te weten dat monumentale panden van deze regel zijn uitgezonderd.

Mocht je overwegen om voor je pand in Rhenen een energielabel te laten opstellen, dan staan wij voor je klaar. Onze BRL9500-3 certificering verzekert je van een deskundige en professionele benadering. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, krijg je binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. Na een gedetailleerde controle van je pand, kun je doorgaans binnen een week je energielabel verwachten.

Is je bedrijfspand in Rhenen groter dan 100 m2? Houd er dan rekening mee dat het pand minimaal een energielabel C moet hebben, conform de regelgeving van 2023. Niet alleen kunnen we je helpen met het verkrijgen van een energielabel, maar ook bieden we waardevolle inzichten om je pand te verduurzamen. We zijn er om je te ondersteunen!

Voor grotere panden, met name die van boven de 250 m2 die regelmatig publiek ontvangen zoals winkelruimtes, is het niet slechts een kwestie van een energielabel verkrijgen. Het is ook verplicht om dit label duidelijk zichtbaar te maken voor bezoekers. Een logische plek is dichtbij de hoofdingang. Wil je hier meer over weten? Twijfel niet en bereik ons voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen