Snel geregeld

Energielabel aanvragen voor je appartement

Ga je een appartement verkopen, verhuren of opleveren? Je weet vast wanneer de fotograaf komt. Of hoe het met de hypotheek staat. Maar vergeet je ook geen energielabel over te dragen? Gelukkig is een aanvraag bij ons eenvoudig én bespaart een VvE je vaak hoge kosten.

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement tot 50 m²
€ 225,00
Energielabel aanvragen
Appartement van 50-100 m²
€ 275,00
Energielabel aanvragen
Appartement vanaf 100 m²
€ 325,00
Energielabel aanvragen

Hoge kosten met een VvE voorkomen

Valt jouw appartement onder een Vereniging van Eigenaren? Pak het slim aan! Appartementen lijken vaak veel op elkaar. Je voorkomt hoge kosten door samen met je buren een energielabel aan te vragen. Dat geldt overigens ook voor het verduurzamen van het appartement. Overleg eens met de VvE wat de mogelijkheden zijn.

Een energielabel is 10 jaar geldig. Je hoeft dus niet op hetzelfde moment te verhuizen. Kunnen we meerdere bezoeken combineren? Dat maakt onze werkwijze extra efficiënt. Het scheelt ons tijd en daardoor jou geld. Want we zorgen altijd voor een eerlijke prijs!

Beoordeling van je appartement

Energielabel nodig voor je appartement? We komen graag eens langs. Tijdens ons bezoek beoordelen we allerlei kenmerken van het appartement. Hoeveel zonnepanelen heb je? Welke soort verwarming gebruikt het appartement? Hoe zit het met de ventilatie? Ook het bouwjaar, woningtype en de oppervlakte beïnvloeden het energieverbruik.

We berekenen hoeveel energie het appartement nodig heeft en wat het aandeel uit duurzame bronnen is. Dat bepaalt het energielabel van jouw appartement. Is het A, B of C? Dat kan gunstig zijn voor de verkoop. Hoe zuiniger, hoe aantrekkelijker.

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen