Snel geregeld

Energielabel aanvragen voor je huis

Heb je besloten om je woning te verkopen? Of ga je een huis verhuren? Vergeet ook het energielabel van de woning aanvragen niet. De nieuwe eigenaar heeft niet alleen recht op de sleutel, maar ook op het document met het energielabel. Leer ook hoe duurzaam je woning is en wat je zou kunnen verbeteren om energie te besparen.

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Huis van 100-200 m²
€ 325,00
Energielabel aanvragen
Huis van 200-250 m²
€ 350,00
Energielabel aanvragen
Huis vanaf 250 m²
€ 375,00
Energielabel aanvragen

Klaar voor Funda

Is jouw optrekje al klaar voor Funda? Vergeet geen energielabel voor het huis te regelen. Doe dat zo vroeg mogelijk. Een energielabel aanvragen vóór verkoop van de woning heeft de voorkeur. Verplichte kost? Dat niet alleen. Een energielabel van een woning aanvragen heeft ook zo zijn voordelen. Is de woning duurzaam gebouwd of verbouwd? Hoe zuiniger, hoe lager de energierekening. En dat trekt potentiële kopers aan. Het maakt jouw huis extra aantrekkelijk.

Besluit je om toch nog even te blijven zitten, waar je zit? Geen zorgen. Een energielabel is 10 jaar geldig. Tijd genoeg!

Van isolatie tot zonnepanelen

Energielabel voor je huis nodig? Dan komen we graag bij je langs! We zijn nieuwsgierig naar allerlei kenmerken van jouw woning. Hoe is deze geïsoleerd? Is de woning voorzien van zonnepanelen? Wat is de warmteopwekker van de woning? Natuurlijk doen het bouwjaar, het woningtype en de oppervlakte er ook toe.

Het bepaalt hoeveel energie jouw huis nodig heeft, verbruikt én uit duurzame bronnen haalt. Heb je recent de woning laten verduurzamen? We horen daar graag alles over. Om de juiste gegevens in te voeren, hebben we hiervan documentatie en/of facturen nodig. Zo kunnen we het energielabel van jouw woning bepalen. En dan ben jij klaar voor de verkoop!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen