Gewoon, snel en goed

Energielabel aanvragen in Leersum

Woon je in het charmante Leersum, bekend om zijn natuurlijke schoonheid, of heb je een zakelijke ruimte in dit rustieke dorp? Voordat je je vastgoed op de markt brengt of verhuurt, is het noodzakelijk om een energielabel te hebben. Denk je erover na om zo’n label in Leersum te regelen? Wij staan voor je klaar met een deskundige en vlotte dienstverlening. Het is aan jou om het initiatief te nemen.

Zonnepanelen woning

Heb je advies nodig?

Heb je een energielabel nodig? Het geeft je inzicht en handvatten om te verduurzamen. Als lokale energielabel-expert help ik je daarmee graag!
06 – 26 52 46 29
Albert - Energielabel Expert
Albert Energielabel Expert
Appartement
Al vanaf
€ 225,00
Energielabel appartement
Huis
Al vanaf
€ 325,00
Energielabel huis
Bedrijfspand
Al vanaf
€ 499,00
Energielabel bedrijfspand

Woning in Leersum

Overweeg je jouw woning in Leersum te verkopen of te verhuren? Het is essentieel om over een energielabel te beschikken. Voor het aanvragen van een energielabel in Leersum heb je een erkende adviseur zoals wij nodig. We nemen een grondige inspectie van je huis onder de loep, met speciale aandacht voor isolatie, verwarming en duurzaamheidsinitiatieven. Op basis van onze bevindingen wordt het energielabel vastgesteld.

Is het energielabel van je woning in Leersum nog up-to-date en geldig (het blijft tien jaar geldig)? Als er sinds de laatste keuring geen grote wijzigingen aan je woning zijn aangebracht, hoef je misschien geen nieuw label aan te vragen. Maar in veel gevallen kan een recent label de verkoopwaarde en aantrekkelijkheid van je woning in Leersum verhogen. Het label biedt inzicht in:

  • Hoe energiezuinig je woning is, aangeduid met een letter; een A-label of hoger kan de verkoopwaarde van de woning verhogen en de verkoop versnellen.
  • Aanbevelingen om je huis nog duurzamer te maken, wat waardevolle informatie kan zijn voor potentiële kopers.
  • Gedetailleerde informatie over het huidige energieverbruik en de duurzaamheidsmaatregelen die al zijn doorgevoerd, zodat potentiële kopers of huurders een goed beeld krijgen van de verwachte energiekosten.

Het aanvraagproces voor een energielabel in Leersum via ons is soepel en transparant. Binnen één werkdag informeren we je over de kosten en na onze inspectie ontvang je het label meestal binnen een week.

Bedrijfspand in Leersum

Ben je voornemens jouw bedrijfspand in Leersum in de nabije toekomst te verkopen of te verhuren? Voor bedrijfsruimtes die groter zijn dan 50 m2 is het aanvragen van een energielabel verplicht. Let op: monumentale panden zijn hiervan uitgezonderd.

Denk je erover na om voor je pand in Leersum een energielabel te verkrijgen? Je bent bij ons aan het juiste adres. Door onze BRL9500-3 certificering garanderen wij vakbekwaam en professioneel advies. Binnen één werkdag ontvang je van ons een transparante kostenraming. Na een gedegen inspectie van je bedrijfsruimte, is het energielabel in de meeste gevallen binnen een week beschikbaar.

Is de oppervlakte van jouw bedrijfspand meer dan 100 m2? Zorg dan dat je minimaal over een energielabel C beschikt, dit is sinds 2023 een vereiste. Niet alleen voor het aanvragen van een energielabel in Leersum kun je bij ons terecht, maar we bieden ook ondersteuning bij het verduurzamen van je vastgoed. We zijn er voor jou!

Voor bedrijfspanden groter dan 250 m2 die frequent bezocht worden, zoals winkelruimtes, geldt niet alleen de aanvraag van een energielabel als verplichting. Het is tevens vereist om dit label op een zichtbare plek te presenteren, ideaal gezien bij de hoofdingang. Wil je hierover meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Icoon cijfer Afspraak maken

Label aangevraagd? Dan komen we graag bij je langs.

Icoon cijfer Bezoek brengen

In een dagdeel beoordelen we de energiezuinigheid van het gebouw.

Icoon cijfer Label aanmelden

We werken alle gegevens netjes uit en melden het gebouw aan.

Icoon cijfer Label opsturen

Is het energielabel binnen? Dan komt het direct jouw kant op!

Veelgestelde vragen