Wie zijn wij?

Over ons

De noodzaak van energiebewust leven en werken is, mede door bewustwording van de klimaatverandering, bij steeds meer mensen en organisaties aanwezig. Het mooie is dat een duurzamer leven en werken direct bijdraagt aan een beter milieu en samen gaat met een lagere energierekening. Wie wil dat nu niet?

Zonnepanelen woning

Mijn missie is VerduurSamen

Alles wat bijdraagt tot minder fossiel energieverbruik is een verbetering. Met die intentie is niets mis. In het (energie)woud van mogelijkheden is het vaak moeilijk, waar je moet starten met verduurzamen. Bij dit proces wil ik door het bepalen van een energielabel van bedrijfspanden en woningen inzicht en handvatten geven.

Energie krijgen van besparen

Op verzoek adviseer ik hoe jij – passend bij jouw situatie – jouw pand (verder) kunt verduurzamen. Daarnaast zijn er veel subsidiemogelijkheden die duurzame investeringen aantrekkelijk maken en de terugverdientijd versnellen. Ik krijg energie van de energie die jij bespaart!

Energielabel aanvragen?

Als je een gebouw verkoopt, verhuurt of oplevert is een energielabel verplicht. We streven er naar om binnen één werkdag een vrijblijvende offerte aan te bieden. Accepteer je de offerte, dan maken we een afspraak. Ons doel is om binnen een week het energielabel te verzenden.

Direct aanvragen
Wie zijn wij?

Over ons

Icoon in label Deskundigheid

Altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Ons team is BRL9500-3 gecertificeerd.

Icoon in label Snelheid

Energielabel nodig? Na één werkdag een prijsindicatie en binnen een week het label in huis.

Icoon in label Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst. We zijn open over onze werkwijze en hanteren een eerlijke prijs.

Icoon in label Betrouwbaarheid

Samen gaan we voor het beste resultaat. Afspraak is afspraak. Je kunt van ons op aan!